El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policía Local d'Alcoi es queda sense cap i es querellen contra Jordi Martínez per presumptes lesions i danys a la integritat moral

Querelles, guerra oberta i cos policial sense cap visible. Així podem resumir la situació en aquests moments de la Policia Local després que el seu responsable, José Luis Guerrero, haja presentat la seua baixa mèdica. Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, hores després, Carlos Martín, ex cap de policia, presentava als jutjats d'Alcoi una querella criminal contra Guerrero i contra Jordi Martínez. La querella ha estat ademesa i es basa en un presumpte delicte de lesions i danys contra la integritat moral. La Policia és un polvorí autèntic i la situació de Martínez molt compromesa per la seua posició de diputat a les Corts Valencianes pel PSPV.

Querelles, guerra oberta i cos policial sense cap visible. Així podem resumir la situació en aquests moments de la Policia Local després que el seu responsable, José Luis Guerrero, haja presentat la seua baixa mèdica. Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, hores després, Carlos Martín, ex cap de policia, presentava als jutjats d'Alcoi una querella criminal contra Guerrero i contra Jordi Martínez. La querella ha estat ademesa i es basa en un presumpte delicte de lesions i danys contra la integritat moral. La Policia és un polvorí autèntic i la situació de Martínez molt compromesa per la seua posició de diputat a les Corts Valencianes pel PSPV.

La Guerra oberta en el si de la Policia Local d'Alcoi progressa amb foc creuat indiscriminat, denúncies i querelles criminals amb conseqüències imprevisibles. Aquest dimecres, José Luis Guerrero, cap actual de la Policia local presentava la baixa laboral en el seu lloc de treball i ho feia saber a l'alcalde, Antoni Francés. Segons ha pogut esbrinar ARAMULTIMÈDIA, la baixa mèdica de Guerrero, que està destinat a Alcoi de manera provisional des de 2012, té a veure amb el desgast ocasionat per les contínues acusacions i les guerrilles internes al cos de la Policia i els conflictes amb l'Ajuntament.

Aquest buit de poder podria provocar que l'anterior cap de Policia, Carlos Martín, demanara en breu la seua reincorporació a aquest lloc de faena. Precisament, hores després de la baixa de Guerrero, Martín presentava també aquest dimecres una querella criminal contra el mateix Guerrero i contra el regidor de Seguretat i diputat del PSPV en les Corts, Jordi Martínez. La querella atén a presumptes lesions i danys a la integritat moral de Martín i ha sigut admesa pel jutjat número 4 d'Alcoi.

Guerrero declararà en el jutjat el pròxim 22 d'abril en qualitat d'imputat.

El diputat i regidor de Seguretat, Jordi Martínez, desconeixia a última hora de la vesprada d'aquest dimecres l'existència d'aquesta querella encara que reconeixia no estranyar-li de confirmar-se.

Segona tanda

Es tracta de la segona tanda de denúncies que reben tots dos, ja que a principis de febrer, el sindicat SIPOL els va dur als jutjats, però en aquell cas atenent al delicte de prevaricació i incloïa a l'alcalde, Toni Francés, i al regidor de Policia, Natxo Gómez.

L'ex cap de la Policia Local es querella contra Jordi Martínez i l'actual responsable del cos, José Luis Guerrero