El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local d'Alcoi guanya el reconeixement pel seu compromís amb la seguretat viària

La Policia Local d'Alcoi guanya el reconeixement pel seu compromís amb la seguretat viària / Ajuntament d'Alcoi
Són 50 anys els que duen educant els escolars

La Fundació per la Seguretat Viària ha reconegut a la Policia Local d'Alcoi la seua labor durant 50 anys educant als escolars en seguretat viària.

La seguretat viària és una de les prevencions més importants que es poden donar des de xicotets. La Policia Local d'Alcoi fa 50 anys que es compromet amb l'educació i conscienciació dels escolars en aquest tema, per això, per part de la Fundació per a la Seguretat Viària (FESVIAL), reconeixen la seua dedicació.

Aquest reconeixement està dins de la quarta edició dels Premis Nacionals de la fundació, i Alcoi era candidata perquè va ser presentada per l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés i ara és la degana de les Policies Locals d'Espanya en aquesta matèria.

El guardó s'entregarà a Madrid els pròxims 24 i 25 d'octubre durant la celebració del Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible, que tindrà lloc en l'IFEMA.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, afirma que "el millor estiga encara per vindre i que Alcoi arribe a ser una de les ciutats amb millor programa d'educació viària de l'estat".

Aquest reconeixement ha estat compartit amb la Policia Local d'altres ciutats com Màlaga, Àvila, Vigo i Malpartida de Càceres, totes, igual que Alcoi estan molt compromeses amb la prevenció d'accidents mitjançant l'educació a escolars.

L'any passat al voltant de 3.500 els escolars tant en Alcoi com en altres localitats veïnes, van rebre nocions i pautes de prevenció activa i passiva en la conducció.

I per altra banda en 2016 van ser més de 300 els accidents atesos per l'Equip d'Atestats de la Policia Local d'Alcoi.

Enhorabona a la policia de la nostra ciutat