El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local d'Alcoi guanya un Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària

El cap de la Policia Local d'Alcoi, David Lerma, s'ha encarregat de recollir el premi aquest 10 d'octubre durant la celebració de TRAFIC 2019, que ha tingut lloc entre el 8 i l'11 d'octubre en el recinte ferial IFEMA de Madrid.

El cos de Policia Local d'Alcoi s'ha fet mereixedor del Premi Nacional a les Bones Pràctiques en Seguretat Viària, concedit en el marc de la 16a edició de TRAFIC 2019, la Fira internacional dedicada a la gestió de la nova mobilitat segura i sostenible.

El cap de la Policia Local d'Alcoi, David Lerma, s'ha encarregat de recollir el premi aquest 10 d'octubre durant la celebració de TRAFIC 2019, que ha tingut lloc entre el 8 i l'11 d'octubre en el recinte ferial IFEMA de Madrid. El reconeixement s'ha concedit també a la Guàrdia Urbana de Barcelona i a la Policia local d'Elx. L'encontre ha sigut organitzat per Fesvial (Fundació per a la Seguretat Viària) en col·laboració amb Unijepol (Unió de caps i directius de la Policia Local), i amb el suport de la FEMP, la DGT, la Fundació CNAE, IFEMA i la Fèria Tràfic.

En la inauguració han participat el Director general de trànsit, Pere Navarro; Carlos Daniel Casares, Secretari General de la FEMP; el President nacional d'UNIJEPOL, Pascual Martínez Cuesta, i Luis Montoro, President de FESVIAL, Fundació per a la Seguretat Viària, entre altres autoritats, després d'aquest acte s'ha procedit a la signatura de la constitució de la Xarxa Espanyola per a la Seguretat Viària. L'acte ha finalitzat amb el lliurament dels Premis Nacionals de Seguretat Viària per als Policies Locals.