El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local d'Alcoi identifica un home com a possible autor de l'incendi del Molinar

Foto del Facebook de la Policia Local /AM

D'uns 70 anys que es trobava al paratge

Agents de la Policia Local d'Alcoi han identificat un home d'uns 70 anys com el possible autor d'un incendi involuntari en la zona arqueològica industrial del Molinar. L'home està en llibertat. A principis de juliol es van registrar dos focs. Un afectà l'estructura d'una de les antigues fàbriques i l'altre cremà 2500 metres quadrats de matolls.

Segons informa el Facebook de la Policia Local d'Alcoi, i després de contrastar aquesta informació amb fonts policials, agents de l'ens municipal han identificat un home d'uns 70 anys com a possible autor dels incendis del Molinar registrats entre el 6 i el 12 de juliol.

Segons aquestes fonts, se l'ha identificat mentre passejava pel paratge esmentat. L'home no ha estat detingut i les investigacions continuen en marxa.

Segons admet el post de la xarxa social, podria ser l'home que va prendre foc involuntàriament la setmana passada els matolls dels voltants de les "fàbriques de primeres aigües del Molinar". 

Aquesta zona, la del Molinar, té un incalculable valor arqueològic perquè fou un dels nuclis industrials d'Alcoi en els segles XIX i XX. Una de les fàbriques que millor conservava la seua estructura ha quedat molt danyada per aquest foc.