El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local d’Alcoi incorpora 11 nous agents

Incorporació Policia Local d’Alcoi
  • Raül Llopis, regidor de Seguretat, subratlla: que “malgrat aquestes millores, comptem amb una plantilla d’edat elevada i que requerirà futures renovacions per a incorporar a gent més jove"

La previsió és que en les pròximes setmanes prenguen possessió altres 15 policies, fins a ampliar el cos amb 26 nous agents

Un total d’11 agents han pres aquest dilluns possessió del seu càrrec i s’incorporaran a la Policia Local d’Alcoi, que preveu sumar altres 15 en les pròximes setmanes, fins a ampliar la seua plantilla en 26 persones.

Aquest dilluns han pres possessió de la plaça els agents que consoliden la seua plaça a través del torn de mobilitat d’aquesta oferta pública d’ocupació, mentre que en breu ho faran els que es van presentar pel torn lliure.

Raül Llopis, regidor de Seguretat, subratlla: “aquest procés ve a culminar la que possiblement és la incorporació més massiva a la Policia Local d’Alcoi en tota la seua història”. L’edil afig: “malgrat aquestes millores, és cert que comptem amb una plantilla d’edat elevada i que requerirà futures renovacions per a incorporar a gent més jove, una cosa en la qual tenim previst treballar”.