El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local de Cocentaina decideix "no realitzar serveis extraordinaris" fins que no s'equipare el seu salari amb cossos d'altres municipis

Policia Local de Cocentaina / Ajuntament
Decisió presa per unanimitat

Els sindicats policials afirmen en un comunicat de premsa que "les retribucions de la Policia Local de Cocentaina es troben entre les més baixes de la resta de policies locals (tant a escala provincial com autonòmica)"

Els sindicats policials SIPOL, SPPLB, CSIF, CCOO. i USO, que representen als Policies Locals de Cocentaina, han manifestat el seu "gran malestar i desmotivació del conjunt de funcionaris i funcionaries". Afirmen en un comunicat de premsa que "les retribucions de la Policia Local de Cocentaina es troben entre les més baixes de la resta de policies locals (tant a escala provincial com autonòmica)".

La plantilla de la Policia Local contestana s'ha reunit en només un punt a tractar: l'Equiparació Salarial amb la resta de Policies Locals. Segons els sindicats policials, "el salari és tan baix que no trobem municipis en què les Policies Locals tinguen un salari inferior als nostres".

La primera decisió que hi han adoptat per unanimitat després d'aquesta reunió és a "no realitzar serveis extraordinaris". En el mateix comunicat de premsa asseguren que "aquesta situació ve arrossegant-se des de fa alguns anys i que per part del regidor de Policia i Personal s'ha limitat a fer promeses sent reiteradament incomplides, motiu pel qual s'ha arribat a aquesta situació".