El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local de Cocentaina sanciona 2 restaurants en Cap d'Any

Policia Local de Cocentaina

En un restaurant, dels 90 clients que hi havia a l'interior, 40 han sigut desallotjats perquè es complira l'aforament del 30% permés

La majoria de contestans i contestanes han respectat les restriccions derivades de la Covid-19, però la Policia ha sancionat 2 establiments hostalers el 31 de desembre per no complir amb les limitacions de Sanitat. En un dels restaurants ha desallotjat a 40 persones.

La Policia Local de Cocentaina ha sancionat 2 establiments hostalers el dia de Cap d'Any "per superar l'aforament i no respectar les limitacions de Sanitat per frenar el Coronavirus", segons ha informat el cos local a través de xarxes socials. En un dels restaurants sancionats, les taules no guardaven la distància suficient. Dels 90 clients, 40 van ser desallotjats per a que es complira l'aforament del 30% permés. Cal recordar que aquest és l'aforament permés en interiors, mentre que en les terrasses pot arribar al 50%.

Abans de desallotjar a les 40 persones, es van identificar a totes elles per si es produïa posteriorment un brot de la Covid-19. Des de la Policia Local de Cocentaina recorden que els locals de restauració i oci nocturn hauran de tancar a les 23 h i que l'ús de la mascareta serà necessari quan no es consumisca.

La policia contestana també recorda que no es pot consumir en barra i que el màxim permés per taula és de 6 persones. La distància serà de 2 metres en interior entre taules i 1,5 metres en exterior.