El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Local incorpora huit nous agents

Aquests agents pertanyen a l'última convocatòria, per la qual hi ha un total de 15 places, les 7 restants, tal com indiquen des del departament de Personal s'adjudicaran seguint la llista de la convocatòria.

Ara mateix hi ha 92 agents de Policiía Local a Alcoi. Falten per incorporar 4 agents de la convocatòria de 2019. En total aquest any s'incorporaran un total de 30 agents.

La Policia Local acaba d’incorporar huit nous agents. Aquests agents pertanyen a l'última convocatòria, per la qual hi ha un total de 15 places, les 7 restants, tal com indiquen des del departament de Personal s'adjudicaran seguint la llista de la convocatòria, ja que hi ha hagut renúncies per tindre plaça en altres municipis.

A més, s'incorporaran 4 agents més pendents de l'anterior convocatòria (2019), per tant en total s'incorporaran 19 agents de Policia Local per torn lliure. Als quals cal sumar els 11 que van consolidar la seua plaça a través del torn de mobilitat el passat 25 de juliol. Per tant, segons indiquen des de personal, s'incorporaran aquest any 30 nous agents de Policia Local.

En total, hi ha 92 agents de Policia Local a Alcoi. Segons ha destacat el regidor de Personal, Alberto Belda, “En un any incorporarem 30 agents de Policia Local, estem parlant possiblement de les xifres més altes de la història a la nostra ciutat. Parlem de processos molt llargs amb moltes persones que s'han inscrit i al final de l'any tan sols hi haurà 8 possibles places d'agent a completar. La incorporació d'agents està provocant un rejoveniment de la plantilla, sabem que seguiran les jubilacions i nosaltres continuarem treballant per a incorporar més agents i tindre el millor cos de Policia Local possible”.