El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Nacional denuncia 54 persones, inspecciona 12 establiments i deté dues persones en Alcoi en una batuda anti-COVID

Foto de la Policia
  • 20 agents de paisà han visitat també cases d'apostes de la ciutat

En una operació desenvolupada aquest dijous en dues fases, una de vesprada i una altra de nit. Els agents han inspeccionat 12 establiments d'oci nocturn i han sancionat 54 persones principalment per no dur la mascareta. En l'operació, han detingut dues persones: Una sense papers regularitzats, i una altra amb comptes pendents amb la Justícia.

Dispositiu policial en tota regla amb una vintena d'agents de paisà que han sancionat més de 50 persones, han detingut altres dues i han alçat actes en locals d'oci nocturn i en cases d'apostes.

Es tractava d'una operació per a vetlar per la seguretat de les persones i principalment comprovaven que la ciutadania portada la mascareta. Però en els registres i inspeccions, han detingut dus persones. Una no tenia els papers en regla i l'altra per tindre un compte pendent amb un jutjat de València.

Els agents recorrerem de vesprada els carrers cèntrics de la ciutat sancionant aquelles persones que no portaven la mascareta obligatòria. I ja de nit, inspeccionaren bars, locals d'oci i cases d'apostes.

En l'operació, en la qual va participar la policia local, van sancionar 7 locals, a més de 12 persones multades per tinença de substàncies estupefaents i desobediència, així com d'altres sancionades per no portar màscares.