El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia Nacional deté a Ontinyent a un home per canviar-li el pany a la seua inquilina

Els fets van tindre lloc el dissabte passat. Autor: Policia Nacional
  • El propietari va deixar els objectes dels inquilins en el replà de l'escala.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent al propietari d'una casa, de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte de coaccions i violació de domicili, després de canviar-li el pany a la casa que tenia llogada a una parella per a entrar dins i impedir entrar als inquilins. A més, el sospitós va traure els estris dels arrendataris al replà de l'escala.

Els fets van passar aquest passat dissabte, cap a les 07.30 hores del matí, quan la inquilina va intentar accedir a l'habitatge amb la seua clau, però es va adonar que no encaixava en el pany. Moments després, la dona va comprovar que algú l'hauria canviada.

Al no poder entrar en el seu domicili, la víctima va intentar contactar telefònicament amb el propietari, però aquest no responia al telèfon. Va ser en aqueix instant, quan la dona va sospitar que l'amo de la casa podria ser la persona que hauria canviat el pany d'accés al domicili, per la qual cosa la víctima va abandonar el lloc i va comunicar els fets a la Policia Nacional.

No obstant això, a l'endemà la dona va acudir de nou al seu domicili i va observar com el propietari, que es trobava dins de la casa, li estava traient tots els seus objectes al replà de l'escala. La inquilina va intentar entrar a la casa però pel que sembla l'arrendador li va tancar la porta amb força, trencant el marc.

Pel tot el que estava passant, la dona va alertar a la Sala 091 i ràpidament va acudir una patrulla de la Policia Nacional al lloc i es va entrevistar amb el propietari de la casa, que els va manifestar que va canviar el pany perquè la parella porta diversos mesos sense abonar-li el lloguer. A més, l'home va assenyalar que el contracte va finalitzar el dia anterior.

Finalment, els agents van detindre al propietari de la casa com a presumpte autor d'un delicte de coaccions i violació de domicili. L'arrestat, una vegada sentit en declaració, va quedar en llibertat, no sense abans de ser advertit de l'obligació legal que té de comparéixer davant l'autoritat judicial si és requerit per a això.