El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La preinscripció del Campus d'Alcoi de l'UPV cobreix el 100% de les places oferides per a graus i dobles graus

Campus d'Alcoi de l'UPV

Als estudiants admesos aquest 31 de juliol, se'ls enviarà un SMS al seu telèfon mòbil per comunicar la data i hora de matricula, així com el seu PIN per identificar-se

El segon termini de preinscripció s'obrirà entre el 14 i el 21 de setembre per aquells graus i dobles graus en els quals queden vacants

Les xifres de preinscripció ja s'han donat a conèixer al Campus d'Alcoi de l'UPV i, s'ha cobert el 100% de les places oferides, és a dir, les 470 places oferides en els 6 graus i els 2 dobles graus, en els quals hi ha llista d'espera. Antonio Arques, subdirector de l'Alumnat e Investigació, afirma que: "Durant un període de temps hi haurà moviment de llistes. En alguns casos la llista d'espera és llarga, però en altres no ho és tant i els estudiants que no han aconseguit plaça no deuen desmoralitzar-se"

Des del Campus d'Alcoi, estan a disposició de tots els alumnes i familiar per informar de cada situació partitcular i dels possibles dubtes. Els interessats poden possar-se en contacte mitjançant correu electrònic en informate@epsa.upv.es o en el telèfon y WhatsApp 618 608 347.

Si un estudiant no ha estat admés en la primera opció de titulació que va sol·licitar, s'adjudicarà directament un nombre d'ordre en la llista d'espera. Si ha estat admés en la segona o succesives opcions i no vol perdre el seu dret, deu formalitzar la matricula en els terminis i condicions estipulades. En cas de no fer-ho, s'entendrà que renúncia a la plaça.

Als estudiants admesos aquest 31 de juliol, se'ls enviarà un SMS al seu telèfon mòbil per comunicar la data i hora de matricula, així com el seu PIN per identificar-se.