El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La premsa alemanya es fa ressò del Nadal alcoià

Revista ECOS.

La revista ECOS s'escriu en castellà i es ven a Alemanya, Suïssa i Àustria, dirigida a públic que vol aprendre espanyol, i que té un especial interés per viatjar a Espanya. 

La revista té una tirada mensual en paper de 24.000 exemplars i un total de 240.000 lectors mensuals.

 

La revista alemanya ECOS ha publicat en el seu número de desembre un especial sobre el Nadal Alcoià. El periodista alcoià Jordi Orts ha escrit el reportatge.

Es tracta de 8 pàgines, corresponents a l'Especial 'Lugares Mágicos', com a part de les guies de viatge que la revista publica cada mes i que també es pot veure per internet en aquest enllaç. L'article no només parla de la trilogia amb les Pastoretes, la Burreta i la Cavalcada, també explica el Tirisiti, la gastronomia típica nadalenca i parla de la nostra ciutat com atractiu turístic. Des d'Alemanya han enviat 2.000 exemplars de la revista, que es repartiran per les Tourist Info de la Costa Blanca.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, assegura que si Alcoi vol ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial o tindre el reconeixement de Festa d'Interés Turístic Internacional, "s'ha de documentar que hem fet difusió del Nostre Nadal més enllà del País Valencià, en aquest cas en l'àmbit europeu, no tan sols amb interés turístic, també amb la intenció de difondre la nostra cultura més enllà de les nostres fronteres".