El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Antonio Matarredona, Coordinadora de Pensionistes de l'Alcoià i Comtat

Antonio Matarredona

La preocupació

Hem tengut estos dies oportunitat per explicar la nostra preocupació per la situació de la Pandemia a la nostra comarca, ho hem fet amb una reunió am…

Hem tengut estos dies oportunitat per explicar la nostra preocupació per la situació de la Pandemia a la nostra comarca, ho hem fet amb una reunió amb Compromís i un altra amb Unides Podem, i ho farem quán i on mos criden per saber la nostra opinió 

La preocupació vistes les xifres es manté, i més coneixent de fons no oficials la més que preocupant situació de ocupació al Hospital, tant de hospitalitzacio com de ocupació a la UCI. I no es menester recordar que son molt nombrosos els i les seguidores de la Coordinadora que ja viuen amb altres patologies, que són persones de perfil de risc. 
La incidencia, més de 400 positius per 100 mil habitants no baixa i això segons els indicadors mos manté amb risc extrem. Seguim creixent amb número de falleiximens i de nous brots, la majoria de oritgen social.

No, no anem bé, i parlar de contenció o de aplanament de la curva es, al menys ací, transmetre un mensatge de un fals optimisme.

No parlar de lo greu de la situació i esperar a que "escampe" no sembla una actitud válida, les mesures en vigor, vista la resposta variada amb predomini de noves actuacions dels pobles a la pròpia comarca indiquen que la preocupació existeix i que la resposta dels responsables polítics no es IGUAL. Aprofitem per recordar que les restriccións funcionen si es respeten, i que la responsabilitat dels governats es fer-les cumplír. 

Remetre a la web oficial per obtindre informació no està al abast de majoria de la gent i menys de la gent gran. Saber que pasa es fonamental per que la gent ja cansada després de tans mesos tinga la motivació per seguir fent el esforç de extremar les precaucions personals i evitar o ajudar a que s'eviten en la mesura de lo posible els contactes socials no imprescindibles, i en qualsevol cas fer-ho sempre amb unes precaucions extremes.

La informació mai ha causat alarma, el desconeiximent i els rumors sí. No es cansarem de agrair al mitjans de comunicació, amb este cas a Lirios la seua tasca difícil de transmetre una explicació a la complicada barreja de xifres, de 24 hores, de 7 dies, positius de PCR, incidencia...

Vendran les vacunes i pasat el temps este será un període històric que mai pensàvem pasariem. Però fins que arriben per favor tenim a un virus molt dolent que fa mal sempre que pot.

Hem pasat un estiu sence platja, podem pasar uns Nadals diferents però vius mentres i després. 


EXTREMEU LES PRECAUCIONS
DISTANCIA DE SEGURETAT, NETETJA DE MANS, MASCARETA
EVITEU REUNIONS NO ESENCIALS.