El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pressió dels veïns i la gestió de Castell de Barxell Events, vitals per al a instal·lació de l'antena de telefonia 

El complex hostaler i saló de banquets "Castell de Barxell Events" ha cedit un lloc del seu terreny perquè es puga col.locar l'estructura itambé l'energia per subministrar l'antena.

La gestió i pressió del veïnat i dels negocis que es troben en la zona de Barxell, Baradello i Sergent ha estat fonamental perquè la companyia Telefònica haja iniciat els treballs d'instal.lació de l'antena. El cert és que els veïns i sobretot establiments com Castell de Barxell Events han seguit molt d'aprop tot aquest assumpte que, en boca dels mateixos protagonistes, "els situa, per fi, i després de molts anys de lluita, en el segle XXI. Només demanaven tindre Internet i telèfon mòbil". De fet, ha estat el complex hostaler Castell de Barxell Events, qui ha cedit l'espai dins la seua propietat perquè es puga instal.lar l'antena que donarà servei centenars de vivendes. A més a més, serà el transformador d'aquest negoci el que li done energia l'antena. 

Reunions conjuntes amb els tecnics i responsables polítics de l'Ajuntament s'han repetit durant els últims anys amb el fruit que es comença a vore estos dies amb la col.locació de l'antena.

Els treballadors que estan instal·lant la nova antena de telefonia a l'oest d'Alcoi es mostraven preocupats per la previsió de l'oratge, que marcava pluja per a aquests dies i pot endarrerir els treballs. Però en les primeres 24 hores han treballat a destall i l'estructura de l'antena ja està quasi acabada, amb els seus 30 metres de llargària; i el forat on s'instal·larà també està molt avançat. Bones notícies per als residents de les urbanitzacions de Montesol, El Baradello i El Sargento, que esperen poder accedir a cobertura mòbil d'ací poc. 

El forat on es plantarà ara l'estructura de 30 metres

Com ja ha avançat ARAMULTIMÊDIA, les obres per a instal·lar l'antena començaren aquest 12 de novembre, i si no ix cap complicació, el calendari marca un mes per a finalitzar els treballs.