El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura d’Alcoi

La primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura d’Alcoi
La primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura d’Alcoi. Del 20 al 23 de març hi haurà reunions amb els col·lectius, als qui s'informarà de les comissions permanents

El Consell de Cultura ja té el seu calendari perquè s'establisca. : Del 20 al 23 de març hi haurà reunions amb els col·lectius, als qui s'informarà de les comissions permanents

El Consell de Cultura d'Alcoi recentment ha programat les primeres reunions i està previst que es constituïsca la primera setmana de maig. Des que va eixir la publicació del Reglament ja quasi han passat 60 dies, i abans que arribe la data, s'ha de seguir una sèrie de passos.

El Consell de Cultura estarà compost per un total de cinc: d'Arts Plàstiques i Disseny, d'Arts Escèniques, d'Audiovisuals (que inclou la música), de Lletres i Literatura i de Patrimoni Material i Immaterial. Qualsevol persona de la ciutat podrà inscriure's en el cens específic d'alguna comissió, però no es podrà estar en més d'una. En aquestes reunions es repartiran les sol·licituds per a les comissions.

Les sol·licituds es podran enviar a partir del 26 de març i hi haurà un termini de 20 dies naturals, per tant la setmana del 16 al 20 d'abril, hi haurà una reunió per a triar als representants de cada comissió permanent dins del consell, que serà d'entre 2 i 6 per cada una.

Després de tot el procediment, la primera setmana de maig està prevista la constitució del Consell de Cultura que, que té com a objectiu ordenar, regular i prioritzar les metes de l'acció cultural de la ciutat d'Alcoi i la seua relació amb l'acció de la resta dels agents culturals, col·lectius i entitats de la cultura alcoiana i amb els destinataris del servei públic de cultura.

A més el consell de Cultura, ja té logotip, ha estat dissenyat pel tècnic de Departament de Cultura, Gilberto Dobón, que també ha dissenyat el logotip de la regidoria de Cultura, que fins al moment no en tenia.

Segons el regidor de cultura, Raül Llopis “Estem satisfets perquè el Consell de Cultura està en marxa i avança, creiem que serà una eina molt útil per al desenvolupament cultural de la nostra ciutat i ajudarà a tenir una transversalitat que fins ara no hem tingut en algunes “