El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Primitiva celebra el Concert d'Estiu en la “XXIII Campanya Música als Pobles”

Portada Concert d'Estiu/Facilitat per CIM Apolo

L'acte farà homenatge el centenari del naixement de Leonard Bernstein

El 30 de juny a les 19:45 de la vesprada a la Plaça Ferrándiz tindrà lloc el Concert d'Estiu en la XIII Campanya Música als pobles, amb la música desde els anys 40 fins als 90. Durant l'acte es podrà escolatar música de artistes com Leonard Berstein, Clare Gundman o Aaron Copland, i fins i tot d'icones com Bon Jovi i Michael Jackson

Aquest dissabte 30 de juny, a les 19:45 de la vesprada La Primitiva celebra el Concert d'Estiu en la XXIII Campanya Música als pobles a la Plaça Ferrándiz. Tot l'acte ha sigut possible gràcies a l'ajuda de la Diputació Provincial d'Alacant i el suport de l'Ajuntament d'Alcoi.

La celebració estarà dirigida per Àngel Lluís Ferrando, que farà gala d'un concert on el protagonista principal el tindrà la música nord-americana, concretament la dels anys 40 fins als 90, aprofitant per a fer homenatge el centenari del naixement de Leonard Bernstein, amb la interpretació d'algunes de les seues obres més conegudes, com West Side Story o l'opereta Candide, aquesta última amb els arranjaments de Clare Gundman, compositor que va col·laborar amb Berstein.

A aquesta festa musical, també podrem gaudir de la música d'altres clàssics com Aaron Copland amb A Copland tribute, o inclús cançons d'icones del pop com Bon Jovi o Michael Jackson amb els seus èxits It's my life o Thriller.