El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

El Deportivo Alcoyano ha aconseguit guanyar al sempre complicat camp de l'Atlètic Saguntino. Un solitari gol de Pau Franch ha sigut suficient per a aconseguir els 3 punts. El Deportivo ha sigut superior durant la major part del partit i es queda a 11 punts de l'Intercity, el segon classificat.

Més informació

Pau Franch li dóna un rècord històric a l'Alcoyano davant el Saguntino (0-1)

La Primitiva d'Alcoi constitueix la seua banda jove

La Banda Jove realitza els seus assajos cada dijous des de l'inici del curs / Duna Valor

La degana de les formacions musicals a la ciutat d'Alcoi ha anunciat la constitució de la seua pròpia banda jove, la qual oferirà el seu primer recital el dissabte 1 de desembre.

El membre de la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi i director de la banda de la Torre de les Maçanes, Jordi Monllor, ha estat l'escollit per dirigir la formació jove, conformada per al voltant de 30 músics.

La banda neix fruit de la unió entre els alumnes que formen part del Conjunt Instrumental de l'Escola de Música 'Amando Blanquer' i alguns membres de la banda Primitiva, que s'incorporen per suplir la falta d'experiència dels educands.

Monllor assegura que la formació realitza les funcions de l'antic Conjunt Instrumental, encara que "de manera institucionalitzada, amb més músics i amb un major nombre de concerts". Per al primer d'ells, l'1 de desembre, Monllor assegura ja disposar d'un repertori, format per pasdobles, obres originals de banda i arranjaments de xaranga.