El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

La Primitiva d'Alcoi presenta "Una aventura musical"

Estarà dirigida per Àngel Lluís Ferrando

La Corporació Musical Primitiva d'Alcoi proposa per a la vesprada del diumenge 17 de març un concert amb una temàtica literària i mitològica, "Una aventura musical", amb la direcció d'Àngel Lluís Ferrando.

El concert començarà amb els Viatges de Gulliver i la composició del belga Bert Appermont. Continuant per aquest país trobarem a Tintín acompanyat d'una selecció musical de Dirk Brossé, que recrea el conegut còmic El Temple del Sol.

Ja després passarem a viatjar molt més enrere, i anem fins a la mitologia grega i podrem gaudir d'una selecció musical de la mà d'Oscar Navarro anomenada El Olimpo de los Dioses.

Per últim, el viatge terminarà als Estats Units, a la vora del riu Mississipí, amb Tom Sawyer Suite i la recreació musical de Huckleberry Finn.

Tot açò serà el dia 17 de març a les 18.30 h, al Teatre Calderón d'Alcoi.