El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La professora d’Alcoi, María Ferre, publica un llibre sobre Educació dirigit a professors i famílies

Maria Ferre amb el llibre

El llibre es pot comprar, de moment, a la web de l’editorial o a Amazon.

‘Explora el mundo’ és el títol del nou llibre publicat per l’alcoiana, María Ferre. Després de publicar contingut a Instagram, l’editorial Sar Alejandría és fixar amb ella per la seua forma de connectar amb el públic. El resultat és el nou llibre publicat aquest 2023.

María Ferre és graduada en Magisteri Infantil i ha barrejat joc i educació en ‘Explora tu mundo’ per tal de que famílies i professors puguen tindre més recursos. El llibre es pot comprar, de moment, a la web de l’editorial o a Amazon. En unes setmanes es podrà adquirir a altres plataformes. Principalment, va dirigit a professors o famílies amb xiquets en etapa infantil, però com bé diu Ferre, cada xiquet porta el seu ritme i no hi ha una edat tancada per fer servir el llibre.

Segons es pot llegir a la web de l’editorial Sar Alejandría, l'aprenentatge sensorial implica l'ús dels sentits per a explorar el món i la psicomotricitat proporciona oportunitats per a conéixer l'entorn més pròxim. A través de tots dos els xiquets exploren, aprenen i es comuniquen mitjançant el seu cos. Al llarg d'estes pàgines es presenten propostes pràctiques i creatives que estimulen els sentits i promouen el desenvolupament tant de la motricitat fina com de la motricitat global. Des d'activitats a l'aire lliure que aprofiten la naturalesa com a font d'aprenentatge fins a propostes en interiors que desperten la imaginació i fomenten la precisió, la coordinació i la concentració.