El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La programació a Teatre Rio a Ibi descansa i torna el 17 de febrer amb l’obra ‘Por los pelos’

La programació a Teatre Rio a Ibi descansa i torna el 17 de febrer amb l’obra ‘Por los pelos’
La cita serà a les 20.00 h i el preu de les entrades són entre 12 i 10 € en platea i 8 en amfiteatre

 Teatre Rio a Ibi para una setmana i tornarà a fer gaudir a tots el pròxim 17 de febrer amb l’obra de teatre ‘Por los pelos’

‘Por los pelos’ és l’obra de teatre que acollirà Ibi, dins de la programació a Teatre Rio. La cita serà el 17 de febrer a les 20.00 h i el preu de les entrades és de 12 i 10 € en platea i 8 € en amfiteatre.

Aquesta obra, és poc convencional. Una comèdia, un thriller i un reality xou, barrejats, segons el seu director, Abel Folk. Són tres vessants que es combinen en la versió que fa Guillem-Jordi Graells d'un clàssic de la comèdia contemporània: Shear Madness, de l'alemany Paul Portner (1925–1984), l'obra de teatre no musical amb més continuïtat de la història.

És la història d'un assassinat, comés en una perruqueria, que implica a tots els protagonistes; el perruquer, el seu ajudant i els quatre clients. I per a resoldre el cas, el públic juga un paper actiu, ajudant als Mossos d'Esquadra encarregats de solucionar el crim en la versió catalana, a trobar al culpable. I en cada sessió l'assassí pot ser un personatge diferent. Per açò, la força de l'obra resideix en la improvisació dels actors i en la seua interrelació amb el públic, que es converteix en un personatge actiu.

No te la pots perdre.

Una setmana després és podrà gaudir del teatre ‘Las aventuras de Frankenstein’