El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La programació cultural en el Teatre Rio a Ibi segueix delectan al públic en 2018

La programació cultural en el Teatre Rio a Ibi segueix delectan al públic en 2018 / Programació
La primera activitat serà el dia 2 de gener amb el Musical infantil de 'El libro de la selva'

Teatre Rio a Ibi té programades moltes activitats durant l'any 2018 i comencen el dia 2 amb el Musical infantil 'El libro de la selva' i el dia 3 amb el teatre 'El Rincón de los Títeres'

La programació cultural en el Teatre Rio a Ibi comença l'any amb activitats molt destacades. Després de celebrar l'any nou, el dia 2 de gener a les 18.00 h tindrà lloc el Musical infantil ' El libro de la selva' que amb cançons en directe, conta la història de què un tigre furta a un xiquet dels seus pares i aquest naix en un món d'animals. El preu és entre 10 i 12 € en platea i 8 € en amfiteatre.

Per altre costat, dimecres dia 3 també a les 18.00 es podrà gaudir del Teatre 'El Rincón de los Títeres', una història d'un titell que rep l'encàrrec de fer una exposició dels seus 40 anys fent marionetes i tan sols li donen un dia per a preparar-la. Les entrades són gratuïtes.

Fins a juliol, hi haurà més activitats com concerts, més teatres, festivals, òperes... Per a fer gaudir a tot el món que desitge passar una velada entretinguda.