El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La protectora d'animals d'Alcoi prepara la seua escola d'estiu animalista

Cartell escola d'estiu "Amics Peluts"

Els interessats han de dirigir-se al següent correu electrònic; info@protectoradealcoy.com

Amb la progressiva tornada a la normalitat, la Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi, reprén les seues activitats i obri l'inscripció per a la seua escola d'Estiu "Amics peluts"

Com cada estiu des de fa set anys, la Societat Protectora d'Alcoi ha organitzat la seua escola d'estiu anomenada "Amics peluts". Un any més l'associació animalista du a terme una de les seues activitats dirigides a sensibilitzar als més jóvens sobre l'animalisme i el medi ambient.

"Amics peluts" pretén inculcar en els més jóvens l'amor i el respecte pels animals que la protectora promou. D'aquesta manera, s'obri el període de matricula per a una activitat dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 8 i 18 anys d'edat. Hi haurà tot tipus d'activitats, com educació canina, tallers mediambientals, classes de reforç amb personal qualificat, jocs en plena naturalesa, piscina, tallers per conèixer com treballar amb animals i excursions. I el més important per a tots, amb tota la diversió possible, rodejats d'un entorn inigualable, i amb totes les mesures higiènic-sanitàries marcades per la llei. 

Amb la escola d'estiu animalista, la Protectora torna a realitzar activitats de cara al públic després d'uns mesos en els que l'associació ha tingut que suspendre diversos actes. Malgrat tot, l'atenció dels animals s'ha garantit, per això, amb la tornada a la normalitat, l'associació va afrontar els seus pròxims reptes amb la il·lusió que sempre ha demostrat.

Per a més informació i inscripció els interessats han de dirigir-se al correu electrònic de l'associació; info@protectoradealcoy.com