El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Protectora estrena nou web per facilitar l'adopció de gossos i gats

Secció de la pàgina web.

Consulta la nova pàgina web de La Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi.

La Societat Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi ja disposa d'un nou servei web que promet facilitar la tasca d'adoptar o apadrinar gossos i gats. Una de les noves funcionalitats inclou un catàleg amb fitxes personalitzades de cadascun dels animals pendents d'adopció.

L'agència alcoiana Panda Creatiu s'ha encarregat de dissenyar el nou web. El director creatiu de l'agència, Hermes Vélez, considera que la nova pàgina web és més amigable que l'anterior, i permet els usuaris trobar informació sobre la protectora d'una manera més senzilla. La informació es troba disponible en tres idiomes (valencià, castellà i anglés) i el web s'ha optimitzat perquè es puga veure correctament en un dispositiu mòbil. Una altra de les noves funcionalitats és un servei que permet emparellar de manera aleatòria els usuaris amb els diferents animals pendents d'adopció, tot depenent de si l'usuari és més partidari de gossos o gats.

A l'hora de realitzar l'encàrrec de la nova web, el president de la protectora, Daniel Pérez, reconeix que no volia que el nou servei transmetera pena pels animals: "els animals estan molt ben cuidats en la protectora, encara que en una casa estaran millor", afirma el responsable de la nova web parafrasejant al president de la protectora.