El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La prova de Selectivitat tindrà lloc del 7 al 9 de juliol

Biblioteca del Campus d'Alcoi UPV

Les notes definitives seran publicades el 24 de juliol. La preinscripció s'obrirà l'1 de juliol i la seua resolució es publicarà el 28 de juliol.

Ja hi ha noves dates per a les proves d'accés a la universitat, ajornades un mes respecte a la seua data prevista inicialment, i que se celebraran finalment els dies 7, 8 i 9 de juliol. Ho ha confirmat la Conselleria d'Innovació, Universitats i Ciència, des d'on apunten al 8, 9 i 10 de setembre com als dies de la segona convocatòria.

"Es tracta de mesures excepcionals que s'enquadren en l'acció per a protegir la salut i seguretat de la ciutadania, contenir la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública", apunten des de la conselleria dirigida per Carolina Pascual.

Les notes de la Selectivitat es faran públiques el 17 de juliol i el termini de sol·licitud de revisió serà els dies 18, 20 i 21 del mateix mes. Les notes definitives seran publicades el 24 de juliol. La preinscripció s'obrirà l'1 de juliol i la seua resolució es publicarà el 28 de juliol.

En el cas de la segona convocatòria, després de la realització de les proves els dies 8, 9 i 10 de setembre, les notes de les PAU es faran públiques el 16 de setembre i la sol·licitud de revisió serà els dies 17, 18 i 21 del mateix mes. Les notes definitives seran publicades el 22 de setembre. La preinscripció s'ha establit del 14 al 21 de setembre.

Quant a les proves per a majors de 25 i de 45 anys, les dates establertes han sigut el 4 i 11 de juliol per a la realització de les proves, i el 24 de juliol per a les notes definitives.

La directora general d'Universitats, Pilar Ezpeleta, ha volgut "enviar un missatge de tranquil·litat als estudiants que han d'examinar-se enguany, i també a les seues famílies per a assegurar que tant la seua realització com el seu contingut s'ajustaran a la situació excepcional que estem vivint, i perquè puguen accedir a l'educació superior amb totes les garanties".