El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La província registra l'única mort per coronavirus a tota la Comunitat Valenciana

Imatge GVA: Sanitari d'atenció primària, ara dedicats a la detecció precoç i seguiment dels casos de sanitaris

Coronavirus a la província d'Alacant. Actualització a 25 de maig: 498 morts, 3.968 positius

Es comptabilitzen 7 nous casos confirmats per PCR, "nivells de la primera setmana de març". En l'última actualització Alacant suma 2 nous casos i 1 mort.

En l'actualització d'aquest 25 de maig, i que fa referència a ahir diumenge 24 de maig, la Comunitat Valenciana tan sols ha registrat 1 mort per coronavirus. Pertany a la província d'Alacant, tot i que no sabem en quin departament (en principi, per departaments s'actualitza demà). Així, el total de morts a la Comunitat Valenciana és de 1.413, de les quals 498 pertanyen a la província d'Alacant.

Pel que fa als nous positius, a tot el territori valencià són 7 (tan sols s'inclou els confirmats per PCR), "nivells de la primera setmana de març", asseguren des de conselleria. A la nostra província corresponen 2 nous casos.

Pel que fa a la situació als hospitals, es manté similar a la dels últims dies. En l'UCI no incrementem casos però sí que hi ha tres persones més ingressades.

No s'ha oferit dades d'altes per províncies, tan sols la general a la Comunitat Valenciana, amb 144 noves altes i 11.010 persones que es consideren curades. Continuen actius 2 de cada 10 casos detectats.