El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pròxima setmana començaran les obres per a millorar la seguretat dels vianants al carrer Isabel II

Imatge de les obres al carrer Isabel II

També la pròxima setmana arrancaran les obres per a reparar les llambordes afonades en la confluència de la Plaça d'Espanya amb el carrer Gonçal Barrachina

L'actuació sorgeix d'una proposta seleccionada en els Pressupostos Participatius de 2021 i estarà finalitzada aproximadament en un mes.

El pròxim dilluns 16 d'agost començaran les obres per a la millora de l'itinerari de vianants al carrer Isabel II, en el barri de Santa Rosa. Aquesta actuació sorgeix d'una de les propostes seleccionades en la Campanya Pressupostos Participatius 2021 de l'Ajuntament d'Alcoi i ve a millorar la seguretat en aquesta zona de gran afluència de persones, degut entre altres factors a la proximitat del col·legi Santa Ana.

L'empresa Kubica Obras y Asfaltos, SL serà l'encarregada de dur a terme aquesta actuació sobre una de les bandes de vianants, que actualment no està pavimentada i que requereix d'aquesta millora. Es preveu que el termini d'execució siga de quatre setmanes aproximadament, amb la qual cosa els treballs estarien finalitzats a principis de setembre.

Reparació de llambordes en la plaça d'Espanya

També la pròxima setmana arrancaran les obres per a reparar les llambordes afonades en la confluència de la Plaça d'Espanya amb el carrer Gonçal Barrachina. L'actuació consistirà a demolir les zones afonades per a la seua posterior recol·locació i començaran a realitzar-se a la nit, una vegada que passe l'últim bus.

Les obres es prolongaran durant una setmana i afectaran el trànsit durant l'horari en el qual s'estiga treballant, que serà a la nit. D'aquesta manera, durant aqueixes nits l'accés al Viaducte des de la plaça Espanya es desviarà pels carrers Sant Nicolau, La Cordeta i Casablanca.

L'empresa adjudicatària d'aquesta reparació és Asfaltados y Construcciones Aitana, SL.