El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Publicació de Cocentaina

Des d'Aramultimèdia no podem més que demanar disculpes a tots aquells festers i festeres que s'han ofés per l'edició d'un vídeo de la Publicació de Cocentaina on els àudios no se corresponien amb els reals. Com imaginaran vostés, des de la redacció d'AM -segurament de manera no afortunada- en patir una errada de registre sonor per part de la càmera de vídeo- vam decidir superposar els pasdobles amb resultat desafortunat.

Simplement la càmera de vídeo d'Aramultimèdia va fallar i no va gravar l'àudio de la desfilada de la Publicació. Com des de fa anys, l'equip de redactors d'AM tracta de cuidar la Festa contestana i lloar aquelles característiques i elements que la fan única. Però en aquest cas, la tecnologia ens ha gastat una mala passada. Amb una gravació sense àudio teníem dues opcions:

1.- No publicar el vídeo, sense àudio (música) la Festa no té sentit.

2.- Superposar els pasdobles originals per uns altres posproduïnt-los.

Insistim, la intenció era bona, però el resultat, poc satisfactori. Davant les mostres de contrarietat del món de la Festa i d'algunes persones de Cocentaina, AM ha decidit eliminar el vídeo del canal youtube i demanar disculpes els festers i festeres contestans.

Respecte absolut a la Festa de Cocentaina