El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Pujada a la Font Roja tornarà a eixir des de la plaça d'Espanya

Edició del 2005

La 41 edició de la icònica Pujada a la Font Roja tornarà a donar el seu tret de sortida a la plaça d'Espanya, com ja fera l'any passat per a commemorar les 4 dècades de la prova. Tindrà lloc el diumenge 17 de març a les 10.30 h, amb una distància d'11 km i un desnivell aproximat de 450 m.

Les inscripcions es poden realitzar telemàticament a través de timerlap i presencialment a les tendes de Corremon (Av. Alameda 80) i Urban Running Alcoi (C/ Juan Gil Albert, 5) a un preu de 9 €. La recollida de dorsal es realitzarà el mateix dia de la prova des de les 9 h fins 30 minuts abans de la carrera al punt d'eixida. No obstant això els organitzadors de la prova aconsellen recollir els dorsals un dia abans de la prova (16 de març) a la tenda de Corremon en horari d'obertura.

El president del Club Atletisme Alcoi i un dels organitzadors de la cursa, Toni Giner, considera que la participació en la prova no és exclusiva per als esportistes amb gran fons físic, encara que si reconeix la necessitat que "cadascú siga conscient de les seues capacitats i que no es deixe portar pel ritme general de la cursa".

S'espera la participació d'entre uns 300 i 450 corredors, encara que el límit d'inscrits és de 700. En modalitat masculina es contemplen 10 categories: júnior (de 18 a 22 anys); sénior (de 23 a 34); i 8 categories per a veterans. En modalitat femenina les modalitats seran 9. Hi haurà 3 trofeus per categoria. El lliurament dels trofeus es realitzarà aproximadament a les 13 h, a l'esplanada de la pista d'atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta.

Hi haurà un avituallament aproximadament a la meitat del recorregut, i un altre a la línia de meta. Hi haurà contenidors després de l'avituallament i a l'arribada, on els corredors podran deixar els envasos o residus generats.

Tots els participants tindran a la seua disposició servei de guarda-roba, en els autobusos de recollida dels corredors per a la baixada, disposats per l'organització. Els objectes dipositats en el guarda-roba es retiraran al lloc destinat per a tal fi a l'arribada, a l'esplanada de la Font Roja.