El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La quarta fase de les obres en el Grup Sant Jordi finalitzarà en gener de 2019

L'alcalde i el regidor Gomicia visiten els habitatges en companyia dels responsables de l'obra.

Des de l'Ajuntament d'Alcoi asseguren que les obres de reforma dels habitatges del Grup Sant Jordi avancen a "bon ritme", després que els responsables de l'actuació hagen previst que els treballs "estiguen acabats en poc més d’un mes".

Recordem que les obres havien sigut adjudicades per un valor proper als 400.000 € el passat mes de novembre amb un termini d’execució màxim de quatre mesos, el que implica que les obres d'aquesta quarta fase, si es compleixen les previsions, finalitzaran abans del que s'havia previst

Els treballs de rehabilitació estan permetent actuar sobre les humitats en els entresòls; en el mal estat de les cobertes, façanes i instal·lacions interiors; així com consolidant el paviment de les plantes baixes. També s'espera actuar sobre els patis dels tres immobles objecte de l'obra, que contemplen un total de 20 habitatges i estan situats en el carrer Entença 3 i 5, i Espronceda número 6.

L'alcalde Toni Francés ha assegurat després de visitar les obres que "la mala gestió del Partit Popular va suposar que una part dels veïns es quedaren sense poder iniciar la rehabilitació, tal com vam assegurar, no pensàvem deixar de treballar fins a donar una solució a aquestes 20 famílies". Segons l'alcalde "es tanca un altre dels capítols de mala gestió que vam rebre d’anteriors governs i als que hem donat solució malgrat les dificultats".