El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

El Col.legi Major del Campus d'Alcoi compleix un any amb bona salut

El col.legi

Entre els treballadors, dos pertànyen a l'Associació per a la integració dels xiquets -AIN-

Entre les instal.lacions i la cafeteria treballen 19 persones

Es compleix ara un any de la reapertura del col.legi major Ovidi Montllor del campus d'Alcoi de la UPV. Una infraestructura necessaria que ofereix un servei necessari a l'alumnat que és de fora de les nostres comarques.

Les previsions s'han acompliit i el col.legi gaudeix de bona salut amb 50 alumnes residents. A més, és un lloc ideal per a allotjar erasmus, professorat, investigadors o congressistesL.

La Sotsdirectora de Cultura, Esports, Universitat Sènior i Col·legi Major, Rosa Vercher, ha mostrat la seua satisfacció per l'activitat que hi ha en el Col·legi Major i ha descrit el seu ambient com “familiar i agradable”.

A més a més, recentment s'ha triat la degana del col.legi, que serà Eve Lotty Bennett, alumna del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, i com a nou representant del Consell Col·legial a Miguel López del Pi, alumne del grau en Enginyeria Informàtica.

 

Dinou treballadors

‘Comunitat Mòbil Alcoi SL’ és l'empresa que gestiona el col.legi i també la cafeteriai dóna treball a 19 persones, 2 d'aquests treballadors pertanyen a l'Associació per a la Integració del Xiquet (AIN). El col.legi té capacitat per a 130 persones.