El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Carol Ortiz, regidora de festes: "els canvis en la Cavalcada i el Ban ja estan consolidats"

Carolina Ortiz

Prova de foc aquest 2020 per a testejar com han funcionat els canvis aplicats en la Cavalcada i el Ban Reial. Des del govern local ho tenen clar. La regidora de Festes, Carol Ortiz, considera que les modificacions ja estan consolidades, i que per tant el retall en el recorregut es mantindrà durant els pròxims anys.

El fet que el Ban Reial i la Cavalcada coincidiren en els dies cap de setmana -sumat a un recorregut circumscrit al Centre de la ciutat- feia pensar a molts en una massificació dels carrers per on discorren els actes. Doncs bé, no és aquest el balanç que realitzen al govern local, des d'on asseguren que no s'ha registrat cap mena d'incident i que els actes s'han desenvolupat amb tota normalitat. La regidora de Festes al·ludeix a l'últim tram del recorregut, a l'avinguda del País Valencià, on no es van apreciar grans concentracions de gent malgrat el retall del trajecte.

Pel que fa a les àrees d'estacionament, Ortiz indica que es trobaven correctament senyalitzades per les diferents entrades de la ciutat, aparcaments que com ve sent habitual es disposen tant al recinte ferial del Viaducte com a les àrees industrials. Tanmateix, la regidora és partidària de mantenir un diàleg obert amb la resta de la corporació i entitats locals per tal de fer efectives les seues aportacions, i és que reconeix que "tot es pot millorar".