El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La regidoria de Joventut d'Alcoi incrementa la seva plantilla en quatre treballadors més

Açò permetrà municipalitzar tot el servei d'oci, que fins al moment era gestionat per una empresa externa i que ara es podrà oferir amb mitjans propis.

Açò és possible gràcies al Pla de Municipalització de la Generalitat dotat de 103.000€, que permetrà donar continuïtat al contracte de l'actual Tècnic coordinador i a la vegada sumar una persona coordinadora i tres tècnics nous.

Gràcies al Pla de Municipalització de la Generalitat, la regidoria de Joventut podrà sumar una persona coordinadors i tres tècniques noves. La partida de 103.000€ dins del Pla Municipalització de les polítiques integrals de Joventut, també permetrà donar continuïtat al contracte de l'actual Tècnic coordinador, que és la persona encarregada de planificar, coordinar i organitzar les polítiques integrals de Joventut.

Açò permetrà municipalitzar tot el servei d'oci, que fins al moment era gestionat per una empresa externa i que ara es podrà oferir amb mitjans propis.

La qualificació de la persona tècnica-coordinadora és del grup A, amb titulacions universitàries d'Educació Social, Treball Social, Psicologia, Pedagogia o Magisteri, acceptant-se també qualsevol titulació universitària superior que estiga avalada per tres anys d'experiència en l'àmbit de joventut i formació específica de polítiques integrals de joventut i desenvolupament comunitari.

Les persones tècniques de Joventut s'ocupen principalment de les intervencions directes amb joves. La qualificació és de persona tècnica del grup B (FP superior del camp de l'Animació Sociocultural i Turística o Integració Social, o qualsevol altra que tinga homologades les funcions d'aquestes) i formació específica de polítiques integrals de joventut i desenvolupament comunitari.

La regidora de Joventut, Maria Baca, subratlla que “Alcoi és un dels ajuntaments que més diners ha anat rebent i té previst en aquesta anualitat per a aquesta línia d'ajudes en concret. Això evidencia l'aposta que tenim per les polítiques de Joventut i ens permet incorporar diferents figures professionals que, sens dubte, ajudaran a consolidar l'estratègia del departament, que és acompanyar als nostres joves a desenvolupar el seu projecte de vida”.