El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La regidoria d'Esports instruirà on-line els entrenadors d'equips de formació

Aquest curs de formació és voluntari per a les persones que ja disposen d'una titulació esportiva i obligatori per a aquelles que no en disposen d'una.  A més, els alumnes que estiguen cursant una formació Títol Federatiu (TAFAD, TCAF, CAFD) o Magisteri, entre altres, però no disposen del títol que acredite aquesta formació, també han de realitzar el curs de manera obligatòria.

Els cursos de formació que l'Ajuntament d'Alcoi organitza anualment per als entrendors dels Jocs Esportius presenten enguany la possibilitat de realitzar-los on-line, i no de manera presencial, com venia sent habitual.

El curs es compta amb una formació en línia mitjançant uns qüestionaris, un treball final i una sessió pràctica que serà comuna per a tots els esports. Tot entrenador que dispose d'una titulació esportiva ha d'acreditar-ho en l'aplicació JOCSE, i aquell que no en dispose ha d'adjuntar emplenat el Model de Declaració Responsable disponible en la web. El 30 de desembre finalitza el termini per a realitzar aquesta gestió.

El regidor d'Esports, Alberto Belda, considera el següent: "La Generalitat cada vegada ens exigeix que els entrenadors dels equips disposen d'una titulació esportiva, per aquesta raó el Centre d'Esports de l'ajuntament d'Alcoi com entitat organitzadora de la Fase Municipal i Intermunicipal dels Jocs Esportius de la Generalitat Valenciana proposa una formació mínima per a aquests entrenadors".