El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La regidoria d'Infància i Adolescència organitza un concurs de talents d'entre 4 i 14 anys

Cartell del concurs de talents

Podrà participar qualsegvol persona d'aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per WhatsApp enviant el missatge 'Inscripció concurs de talents' al 650377781. Cal indicar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so

El concurs tindrà lloc el 28 de juliol i és necessària la inscripció prèvia

El pròxim dimarts 28 de juliol tindrà lloc a les 19.30h un concurs de talents en l'Auditori Amando Blanquer, ubicat en el parc de la Zona Nord. Està destinat a participants de 4 a 14 anys i serà presentat pel mag i il·lusionista Hugo Aracil.

Podrà participar qualsevol persona d'aquesta edat que vulga ballar, cantar, fer màgia, contar acudits o mostrar qualsevol talent. Es poden fer les inscripcions per WhatsApp enviant el missatge 'Inscripció concurs de talents' al 650377781. Cal indicar que els grups de música hauran de dur el seu propi equip de so.

Pel que fa als premis, el primer serà un sopar i 4 entrades de cinema, el segon un sopar i el tercer 4 entrades de cinema. En el cas de ser per a un grup les entrades de cinema, hi haurà per a totes les persones que l'integren.

Aranza de Gracia, regidora d'Infància i Adolscència, indica que: "Presentem una activitat dirigida a xiquets i xiquetes. Sabem que l'infància de la nostra ciutat té molts talents i amb aquest esdeveniment podran mostrar-nos les seues habilitats". També ha comentat que tenen una completa programació d'estiu amb activitats per a gent de totes les edats, des dels més xicotets fins als més majors.