El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La residència Emilio Sala d'Alcoi també supera el brot

Imatge d'arxiu de la residència Emilio Sala

Tant l'Emilio Sala com Mariola la Asunción al Preventori, han superat el brot. No tenim dades actuals de l'Hogar de San José o DomusVi de Cocentaina, on també hi ha hagut brots.

Tan sols queda un resident pendent del resultat, i si és negatiu, ja no hi hauria cap cas a la residència. També a finals d'aquesta setmana està previst la segona dosi de la vacuna. Malauradament, el brot ha conclòs amb 17 persones mortes per coronavirus.

Segons fonts pròpies d'ARAMULTIMÈDIA, el brot de coronavirus en la residència Emilio Sala d'Alcoi s'ha saldat amb 17 morts. No sabem el nombre exacte de residents i treballadors contagiats durant el brot, però en principi superaria els 40. Sí que ens confirmen que a hores d'ara tan sols queda una persona pendent del resultat PCR, i que si dóna negatiu, ja no tindrien cap cas actiu en el centre. A més, està previst que al final d'aquesta setmana es procedisca a la segona dosi de la vacunació a l'Emilio Sala.

La situació a les residències d'Alcoi "tendeix al control", segons assegura l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, qui ens ha avançat que en l'actualització de xifres que es faran públiques demà dimarts, registrarem un nou descens lleuger de la incidència. També assegura que a l'Hospital s'està millorant després "d'una situació extrema". Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, aquest cap de setmana teníem vora 200 ingressats a l'Hospital Comarcal.

L'alcalde ha parlat de la situació a la ciutat en la compareixença on ha demanat perdó per mudar-se a Penàguila en plena pandèmia.