El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La resiliència per a créixer davant l'adversitat. Jornades Oncològiques de Solc

La jornada començarà a les 11 hores d'aquest dimecres 15 de juliol a la Seu Universitària de Cocentaina. Es podrà seguir en línia ací.

Solc, l'associació de suport al tractament del càncer, organitza una nova edició de les jornades d'oncologia, que enguany intentaran potenciar la resiliència, la capacitat de les persones per a superar situacions traumàtiques. És gratuïta i oberta al públic en general.

 La seu universitària de Cocentaina acull aquest dimecres 15 de juliol la 12 edició de la jornada d'Oncologia, que enguany porta per títol "Resiliència: creixent davant l'adversitat". La resiliència és la capacitat d'una persona per superar situacions i circumstàncies dramàtiques, i és una qualitat que cal treballar. Per això, des de Solc, l'associació per al suport i tractament del càncer; i la Universitat d'Alacant, organitzen aquestes jornades per tal de traslladar a estudiants de psicologia, treballadors socials, personal sociosanitari, o fins i tot els familiars d'afectats, pautes i consells que els ajuden en el dia a dia. 

Participarà la psicooncòloga de Solc, Carina Castillo, qui explicarà què és la resiliència. Reyes Cortés, treballadora social de Solc, oferir recursos per a ser una persona resilient. I Joan Pérez, dietista i nutricionista de l'associació, com pot ajudar en la resiliència l'adquisició de nous hàbits alimentaris. 

La jornada és totalment gratuïta. Més informació ací