El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La reurbanització de la plaça Benissaidó estarà finalitzada abans de 2021

Plaça Benissaidó

El projecte de reurbanització contempla un augment del nombre de zones verdes i un reordenament del trànsit i aparcaments. També es vol millorara la il·luminació, clavegueram i canonades.

Era una antiga demanda dels veïns de la Zona Nord: la plaça Benissaidó es troba en mal estat i necessita una actuació urgent. El govern local ja ha iniciat contactes amb els veïns de la zona per tal de consensuar el projecte, i s'espera que les obres finalitzen abans de 2021.

El projecte de reurbanització contempla un augment del nombre de zones verdes i un reordenament del trànsit i aparcaments. També es vol millorar la il·luminació, clavegueram i canonades. El consistori vol incloure l'actuació en el pressupost de 2020, i espera tenir el projecte redactat abans de finalitzar 2019.

El Centre d’Esports ha acollit aquest 28 d'octubre una reunió amb els veïns de la plaça Benissaidó, a la qual han assistit també representants de l'Associació de Veïns de la Zona Nord, l'alcalde, Toni Francés, el regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez i la regidora de Democràcia Participativa i Transparència, Teresa Sanjuán.

Hem de destacar el consens i la participació dels veïns, que han fet els seus suggeriments que hem recollit i estaran incloses en aquest projecte que a més d'arreglar un espai que el necessita, millorarà la seua qualitat de vida. Són reivindicacions de fa molt temps que solucionarem, amb un projecte que estarà inclòs en el pròxim pressupost municipal”, ha destacat el Regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez.