El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Romeria i la resta d’actes en honor a la Verge dels Lliris tornen a la normalitat

La tradicional presentació de la Revista Lilia serà el 12 de setembre al Circul Industrial

El descobriment del cartell és aquest divendres. La resta de les setmanes fins el 18, que és la Romeria, hi haurà moltes activitats.

Aquest divendres 2 de setembre tindrà lloc el descobriment del cartell, realitzat per Carlos Grant. Serà a les 20:30h a la Plaça d’Espanya i servirà com a anunci de tots els actes que se celebraran al llarg de setembre fins el dia 18, que serà la Romeria.

Una vegada superada la pandèmia, alguns dels actes que no s’havien pogut celebrar, tornen, com és el cas del concurs de dibuix infantil i juvenil, que es farà el diumenge 11 de setembre a les 11:30h a la sala Àgora. El concurs es dirigeix de 3 a 16 anys. L’entrega de premis tindrà lloc al dia següent a l’acte de presentació de la Revista Lilia. La tradicional presentació de la publicació serà el 12 de setembre al Circul Industrial

El dimarts tindrà lloc el pregó, de la mà de Maite Pinilla. La resta d’actes seran homilies que cada dia se celebraran a l’esglèsia de Sant Maure. El Triduo serà desprñes de la sabatina a les 20h en homenatge a la família, a les cambreres i associats i a la infància i joventut.

El dia 17 serà l’ofrena de flors i finalment el 18 serà La Romeria, a partir de les 6h del matí per pujar la imatge de la Verge al Santuari de la Font Roja.