El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Romeria podria suspendre per l'oratge. Es prendrà una decisió dissabte de vesprada

Dissabte 16 de setembre, a les 18 hores, l'Ajuntament informarà de la decisió final presa

Les previsions per al cap de setmana són de pluja, la qual cosa ha fet a l'Ajuntament avisar que la Romeria podria no celebrar-se. En cas de ser així, enguany seria suspensió completa, ja que no pot realitzar-se cap altre cap de setmana de setembre

També l'ofrena de flors es pot vore afectada per la pluja. En aquest cas no se suspendria, sinó que passaria a celebrar-se a l'interior de l'església de Sant Maure i Sant Francesc. Però en el cas de la Romeria seria una suspensió completa, perquè tal com diuen des del consistori "no hi ha possibilitat de canviar-la a una altra setmana".

La qüestió està en què la previsió de l'oratge ha empitjorat en els últims dies, i ara per ara es preveu un molt alta probabilitat de pluges tant per a dissabte 15 com per a diumenge 16 de setembre. El regidor de festes Raül Llopis diu que "és cert que l'oratge al setembre és molt canviant i en un mateix dia es poden viure diferents situacions pel que encara som molt prudents", però pel "bon desenvolupament dels actes" han decidit esperar fins a l'últim moment, dissabte 16 ales 18 hores de la vesprada, per a prendre amb l'Arxiconfraria una decisió definitiva. Des d'ARAMULTIMÈDIA estarem molt pendents d'aquesta decisió.

Mentrestant, aquest divendres 14 de setembre han continuat els actes festius en honor a la patrona, amb una activitat original que no s'havia fet fins ara: una xicoteta romeria fins a la Glorieta per part dels alumnes de cinqué de primària.