El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La rotonda d'El Collao estarà oberta abans de Festes, segons el govern municipal

Rotonda d'El Collao / Ajuntament d'Alcoi
Ha tingut un cost de 409.718 euros i és una de les de major quantia, juntament amb la del Pont de Sant Jordi

La nova rotonda reordenarà el trànsit tant del carrer Oliver, Camí Vell de Batoi, Mestre José Ribera Montes i carretera de Banyeres, ampliant l’espai per als vianants i dignificant l’accés al Camp d'El Collao. La intenció del govern municipal és tindre la rotonda oberta al trànsit abans de Festes. D'aquesta manera, els vehicles ja podran circular el dia de l'Alcoyano - Penya Esportiva Santa Eulàlia el dissabte 21 d'abril a les 11:30 h.

El cost de l’obra ha sigut de 409.718,1 euros, IVA inclòs, i l’obra està sent realitzada per l’empresa Vilor. Cal recordar, que amb l’obra del Pont de Sant Jordi, aquesta intervenció adjudicada en 2017 era una de les obres previstes de major quantia.

Jordi Martínez, regidor d'Obres Públiques, apunta que "parlem de donar solució a un tram de la ciutat pendent des de fa dècades i d’una obra d’un import considerable així que obrir la rotonda en temps i forma serà una molt bona notícia. Si no hi ha imprevistos, esperem poder acabar l’obra abans de Festes i complir amb tot el que s’havia previst. Sabem que totes les obres són molestes, sobretot, per als veïns que les sofreixen continuadament i agraïm la seua col·laboració però dignificar aquesta part del barri de Santa Rosa era un deute pendent de la ciutat".