El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Ruta de Contacontes torna a l'Alcoià i el Comtat en la seua cinquena edició

Cartell de la cinquena edició de la Ruta de Contacontes

Els horaris i els detalls de cada ruta s'anunciaran per les xarxes socials i les pàgines web tant de la Mancomunitat com de la Coordinadora

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat presenta la programació de la V Ruta de Contacontes, en col·laboració amb la Coordinadora pel Valencià

El pròxim 1 d'agost començaran les actuacions i la programació s'allargarà durant la resta de l'any. La Ruta de Contacontes portarà per cinqué any consectius les rondalles i llegendes tradicionals als 17 municipis que integren la Mancomunitat. És un dels esdeveniments més esperats per als menuts i majors a les comarques, ja que permet conéixer els pobles i la cultura, gaudint d'històries arrelades a la zona. 

Els espectacles comptaran amb professionals de l'art dels contacontes, com Almudena Francés, Eva Andújar, Lluís Abad, Jordi Carbonell, Carles Llinares i Sílvia Colomer.

El Gerent de Cultura de la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat, Iván Jover, ha destacat els esforços per a dur endavant la programació cultural d'enguany, així com la importància de la Ruta de Contacontes com a opció d'oci segur per a tota la família. Frances Gisbert, des de la Coordinadora pel Valencià, comenta la bona acollida que han tingut las anteriores edicions d'aquesta Ruta. 

Aquests espectacles es faran respectant la normativa vigent en matèria d'higiene i seguretat, prenent les mesures de precaució necessàries en col·laboració amb els ajuntaments, per tal que tothom puga gaudir amb tranquil·litat dels contes i llegendes en família. 

Aquesta és la programació de la V Ruta de Contacontes: