El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'Ruta guiada al Cementeri d'Alcoi' torna per a la Fira Modernista 2019

Lorena Zamorano, Lluís Vidal i Elisa Beneyto / Ajuntament d'Alcoi

La ruta guiada al cementeri tindrà lloc el diumenge 22, a partir de les 10:00. I en aquesta ocasió els panteons seran els principals protagonistes.

Les activitats i el programa de la Fira Modernista 2019 van coneixent-se a poc a poc, i en aquesta ocasió, es tracta d'una activitat que porta fent-se els tres anys seguits, i possiblement una de les més demanades, ja que no sols es fa durant la festa modernista, sinó que es va repetint durant tot l'any. No és una altra activitat que la 'Ruta guiada al Cementeri d'Alcoi'. Ja que aquest any torna per a mostrar-nos tot l'art i les meravelles que oculta el cementeri de la nostra ciutat.

Com cada any, la ruta va variant d'objectiu i tema principal, i en aquesta tercera edició se centraran principalment en la zona dels panteons. I pel que va a la ruta, serà més curteta en comparació els altres anys, amb una duració d'una hora aproximadament, començant a les 10:00 el diumenge 22 de setembre. En aquesta visita guiada s'explorara l'evolució de la història d'art que ha tingut el nostre cementeri a les darreries del segle XIX fins a l'actualitat. I que acabaran amb la col·laboració i ja tradicional ball realitzat pel Grup de Danses de Sant Jordi, en el que interpretaran la dansa del 'Velatori'.

Per a tots els que estiguen interessats, aquest any l'aforament serà limitat, per la qual cosa caldria fer-se amb una de les entrades l'abans possible per tal de no quedar-se sense vore aquest gran esdeveniment.

Recordeu, la Fira Modernista 2019 tindrà lloc entre el 18 i 22 de setembre, i les entrades per a anar a les diferents activitats eixiran a partir de setembre via web.