El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle Alcoi celebra el Tricentenari del seu fundador

Els alumnes i professors del centre van eixir als carrers durant el matí del 14 de maig per tal commemorar el nomenament de Sant Joan Baptista De La Salle com a patró universal dels educadors.

Professors i alumnes del col·legi La Salle d’Alcoi van eixir als carrers durant el matí del 14 de maig per a celebrar el tricentenari del nomenament de Sant Joan Baptista de La Salle com a patró universal dels educadors, com també ho han fet la resta de col·legis La Salle d’Espanya i Portugal.

Abans d’eixir del centre, la jornada va començar a les aules, a on es van realitzar treballs manuals, en la qual el protagonista va ser el patró. Els alumnes van realitzar un passador per a les panyoletes amb la imatge de Sant Joan Baptista de La Salle.

Seguidament els alumnes van anar al patí, per a formar el nom del col·legi, i es van fotografiar amb l’ajuda d’un dron, i ja que estaven al patí, van aprofitar per a assajar el ball que s’ha preparat amb la cançó del tricentenari. Gràcies a la Confiteria Capri, tots van gaudir d’una tarta amb llepolies.

Ja cap al migdia, tots es van desplaçar fins a la Glorieta, i seguidament fan finalitzar l’eixida a la Plaça d’Espanya on van realitzar el ball que havien assajat prèviament al col·legi.