El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle Alcoi organitza la IV 10K Solidària

Les inscripcions estan ja obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç. També es poden fer de manera presencial en les tendes URBAN RUNNING i em SR SPORT AND TRAINING.

La cursa tindrà diverses modalitats (carrera, marxa i curses infantils) i serà el pròxim 25 de març. Els beneficis aniran dirigits a AIN (Associació per a la Integración del Xiquet).

El pròxim dissabte 25 de març La Salle d’Alcoi ha organitzat la 10 edició de la 10K Solidària. Les inscripcions estan ja obertes i es poden fer a través d’aquest enllaç. També es poden fer de manera presencial en les tendes URBAN RUNNING i em SR SPORT AND TRAINING.

Aquesta edició comptarà amb diverses modalitats: Una carrera de 10 kilòmetres, una marxa de 5 kilòmetres i curses infantils. A més hi haurà zumba.La cursa està dins de la lliga loca 'CursaAlcoi' junt amb altres 12.

El 100% dels beneficis aniran destinats una associació local que necessite ajuda econòmica. En aquest cas serà per a AIN (Associació per a la Integración del Xiquet) i concretament per a crear una aula multimèdia per al centre. També es col·labora amb la La Salle Acción Social que treballa tant amb adolescents amb risc d’exclusió social en pisos d’emancipació a Alcoi com amb projectes que es duen a terme en païssos en extrema pobresa.