El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle Alcoi participa a un Congrés Internacional gràcies al projecte Planet Fraternity

Els representants espanyols en el Congrés de la OIEC van ser els alumnes Loreto R. i Alex P. de 4t ESO, seleccionats per a participar juntament amb la seua professora Montse Payá en aquest congrés de la OIEC.

Planet Fraternity és un projecte en el que participa l'alumnat de 3er de la ESO del centre alcoià i en el que es treballa de manera cooperativa i online amb estudiants d'altres països al llarg de tot el curs.

Marsella ha sigut l’escenari del Congrés de l’Organització Internacional d’Escoles Catòliques, un esdeveniment al que han sigut convidats 50 col·legis de tots els continents, entre ells, La Salle Alcoi.

En aquesta ocasió han convidat aquells centres que estan participant al projecte Planet Fraternity, experiències de fraternitat que ofereixen esperança al món.

L’alumnat que ha assistit ha participat en activitats lúdiques, visites, jocs, cants, etc. amb els que l’objectiu era relacionar-se entre ells i crear un clima de fraternitat i intercanvi cultural.

Planet Fraternity és un projecte global en el qual alumnes de 3r ESO de la Salle Alcoi , en l'optativa de Practical Business, on treballen durant el curs de manera cooperativa i online amb estudiants d'altres continents com Filipines, Líban , el Marroc (el curs passat), el Pakistan, primer partner enguany, amb l'objectiu de buscar solucions a problemes d'aquest món amb una aplicació pràctica en les seues realitats.

D'aquesta manera, durant la realització dels projectes, mantenen diverses reunions per a arribar a conclusions i elaborar el producte final de manera conjunta. Els representants espanyols en el Congrés de la OIEC van ser els alumnes Loreto R. i Alex P. de 4t ESO, seleccionats per a participar juntament amb la seua professora Montse Payá en aquest congrés de la OIEC.