El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle aposta per l'educació del segle XXI a través de la investigació, de l’experimentació i de la cooperació

La Salle / AM

L'objectiu és educar persones "més Creatives, més Cooperatives, més Crítiques, i més i millor Comunicadores".

Deixar d’estudiar “assignatures tancades” dins dels horaris “de tota la vida” i començar a generar i a crear nous contextos d’aprenentatge. Aquest és el repte per al curs 21/22 de La Salle.

El Nou Context d’Aprenentatge (NCA) és la pedagogia innovadora que proposa La Salle per tal de fer una educació que responga als reptes del s. XXI. Aquesta aprofitarà tot el talent dels alumnes per mitjà de la investigació, de l’experimentació i de la cooperació. El principal canvi és que no hi haurà "assignatures tancades" i començaran a generar i a crear nous contextos d’aprenentatge, basats en unes noves competències i unes noves habilitats, que es treballaran en forma d’àmbits, de projectes i de tallers.


La Salle "trencarà amb el model educatiu actual heretat del s. XIX", i planteja una “nova educació del s. XXI” que s’adapte al present i que prepare d’una manera decidida i òptima per al futur. La Salle Alcoi renova el seu compromís educatiu i formatiu amb la ciutat i amb la nostra comarca, amb l’objectiu de fer persones "més Creatives, més Cooperatives, més Crítiques, i més i millor Comunicadores".