El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle celebra les festes en honor a Sant Joan Baptista

La Salle Alcoi
  • En les festes en honor a Sant Joan Baptista l'alumnat podrà gaudir de tallers, gimcanes, concursos de dibuix, playbacks, etc.

Les festes tindran lloc els dies 7 i 8 d’abril en el centre educatiu. Durant aquestes dues jornades l’alumnat podrà gaudir de diferents activitats organitzades per La Salle Alcoi amb la col·laboració de l’AMPA.

El centre celebra les festes en honor de Sant Joan Baptista de La Salle aquest dijous i divendres. La programació comença el dia 7 d’abril a les 9.30 h amb una celebració conjunta i una ofrena a Sant Joan Baptista per part de tot l’alumnat del col·legi. La festa continuarà amb jocs populars per a infantil, tallers per als estudiants de 1r a 4t de primària i un Playback per als de 5é i 6é.

Per últim, a les 11.30 hi haurà una Gimcana organitzada per a l’ESO i Batxillerat. A la vesprada s’ha programat un partit entre Nans i Gegants, on participarà de nou tot l’alumnat de La Salle i, a les 16. 30 h es farà una entrega de medalles als Nans.


Les festes continuen el divendres amb una marató de contacontes per a infantil i una activitat esportiva per a primària a primera hora del matí. A les 11.30 h tindrà lloca el lliurament de premis guanyadors del concurs de dibuix d’infantil i primària i els playbacks d’ESO i Batxillerat.

A la vesprada, l’empresa PROSEDE ha gestionat una Gimcana per a infantil i primària, la qual finalitzarà a un gelat per a acabar les festes de la millor forma possible.