El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle continua amb precaucions per la selectivitat

Estudians de La Salle en les proves

Enguany a l'Alcoià i el Comtat es presenten als exàmens 667 alumnes, aixo sí, cada grup d'estudiants realitza els seus examens des del seu institut en el que va iniciar els seus estudis.

Els instituts de l'Alcoià i el Comtat continuen prenent totes les mesures necessàries perquè la selectivitat siga el més segur possible per als nostres estudiants.

Ens trobem al davant d'unes de les selectivitats més atípiques en el que portem de segle, i es que la COVID-19 ha fet que s'impose una nova realitat de forma immediata. Des dels instituts estan prenent-se molt seriosament cada un dels passos que s'han de seguir per a evitar contagis o problemes.

Un dels exemples, és l'institut de La Salle, en el que els estudiants estan mantenint la distància, portant màscara i sempre deixant pas perquè cada un dels estudiants puguen entrar i eixir.

Pel que fa a les xifres de La Salle, s'han presentat 33 alumnes, un 98% dels matriculats a principi de curs. A més a més, cal afegir que 5 estudiants del mateix institut han tornat a realitzar la prova de selectivitat després d'un any per a pujar nota i intentar aconseguir accedir a la universitat que desitjaven.

Cal recordar que enguany a l'Alcoià i el Comtat enguany es presenten als exàmens 667 alumnes, aixo sí, cada grup d'estudiants realitza els seus examens des del seu institut en el que va iniciar els seus estudis.

Per sort aquest ja és el segon dia, falta molt poc perquè tots els estudiants puguen descansar i finalitzar els seus estudis de batxillerat.