El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle d'Alcoi, 7é millor centre concertat valencià i 2n de la província

La Salle / Foto facilitada pel centre

Ha millorat 11 posicions respecte del rànquing de l'any passat.

El rànquing, que ofereix tot els anys el periòdic El Mundo sobre els col·legis privats i concertats, deixa al Col·legi La Salle d'Alcoi dins del 'top 10' valencià, concretament a la posició 7. A més, està situat en la 2a posició de tots els centres concertats de les comarques d’Alacant.

'Els 50 millors col·legis privats i concertats de la Comunitat Valenciana' és el nom del rànquing anual d'El Mundo sobre educació. El Col·legi La Salle d'Alcoi se situa entre les 10 millors escoles de la Comunitat Valenciana i ha millorat 11 posicions respecte del Rànquing de l'any passat.


Des del col·legi La Salle Alcoi, volen agrair públicament, a tota la comunitat educativa, l'esforç diari per dur endavant el seu projecte educatiu. Agraeixen a les famílies, especialment, la confiança dipositada en nosaltres, per dur endavant l'educació dels seus fills; sense oblidar-nos mai de la seua implicació i de la seua participació directa en aquest projecte de futur.


També, per descomptat, a tot l’alumnat del centre, per l'actitud responsable manifestada cada dia. Des de La Salle asseguren que "acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge i observar els seus èxits, per xicotets que siguen, és el motor que ens fa moure'ns".