El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Salle d’Alcoi rep el reconeixement d’UNICEF com a “Centro referente en Educación en Derechos de Infancia y Ciudadanía Global”.

Gràcies al treball constant d'alumnes, professors i pares durant tot un any, UNICEF ha reconegut al Col·legi La Salle d'Alcoi com a “Centro referente en Educación en Derechos de Infancia y Ciudadanía Global”.

UNICEF és una agència internacional que depén de l'ONU i que treballa per la defensa dels drets dels xiquets. Enguany ha donat el reconeixement al Col·legi La Salle d'Alcoi com a “Centro referente en Educación en Derechos de Infancia y Ciudadanía Global”, per la gran labor que l'any passat vam fer un grup d'alumnes, professors i pares en un en la defensa dels drets dels xiquets.

Van inciar aquest projecte per poder rebre el reconeixement d'UNICEF i ho han aconseguit. Un projecte liderat per Ana Carbonell, responsable del Departament de Pastoral del Centre.

El reconeixement ho ha rebut en un senzill acte que ha comptat amb la presència de Lluis Caplliure, Responsable d'Educació d'UNICEF Comunitat Valenciana, Alberto Belda, Regidor d’Educació, Aroa Mira, Regidora de Benestar Social, així com una representació dels alumnes, professorat i pares.

A banda, el director del centre, Marc Segura, ha dit que més que un premi és un compromís amb la societat.

Ara, La Salle és suma als dos centres de la Comunitat Valenciana que han rebut aquest reconeixement.